Van rouwverwerking tot het vinden van mijn zielsmissie

Maart 2022, Nepal, mijn eerste reis samen met mijn overleden ouders. Ik vertrok vanuit een rouwverwerking en nam een foto van ‘moeke en vake’ maar al te graag mee. 20 cm hoog zijn ze, kleven op pluimkarton en passen perfect in mijn rugzakje. Zij beschikken over hun eigen reiskoffertje vol accessoires én een heuse garderobe voor alle gelegenheden. Onderweg maak ik van hen de mooiste foto’s op plaatsen waar zij nooit geweest zijn. Eenmaal thuis kijk ik graag terug naar de nieuwe herinneringen die ik samen met hen heb gemaakt en geniet ik van de helende souvenirs die blijvend zijn.
1,5 jaar later wandel ik nog steeds met moeke en vake maar meer vanuit de gedachte: voor altijd in mijn hart, waarom dan niet gewoon meereizen. Ik besteed nog meer aandacht aan hun reiskoffer. Ik mag dan wel creatief zijn maar bij de voorbereidingen van een volgende reis grijp ik altijd terug naar mijn doos. Een luxedoos vol materiaal om probleemloos aan de slag te gaan. Een mooie doos die ik speciaal heb ontworpen om anderen te inspireren: nu, later of tijdens een… pop-up expositie!!

POP-UP Expositie: “Samen met geliefden in humor en ontroering”

Maak kennis met het volledige inspiratieproject rond verliesverwerking. Laat u inspireren door mooie persoonlijke en emotionele beelden, meenemen in de tijd en over verschillende plaatsen, verwonderen door nieuwe herinneringen en helende souvenirs.
Als bezielster stel ik met trots de inspiratiedoos voor. U kan zich ter plekke overtuigen van de kwaliteit en de volledigheid van dit hulpmiddel bij rouw- en verliesverwerking. Mijn overleden ouders hebben al vele harten veroverd in hun afterlife. De kans is groot dat ze dit tijdens de pop-up expositie ook zullen doen. Benieuwd om ‘ons’ te ontmoeten of bent u nieuwsgierig naar onze volgende reis? Zelf ben ik altijd aanwezig en werk ter plaatse aan een nieuwe reisoutfit voor ‘ons’ moeke en vake.

Vernissage 29/9 tussen 17u en 20u. Iedereen welkom.

Een woordje uitleg door de bezielster om 18u15.
Van 30/9 – 11/10 alle dagen open van 12u tot 18u (behalve op vrijdag 29/9, donderdag 12/10 open van 11u tot 15u. Dinsdag gesloten)

Waar

Vrijdagmarkt 13 te Antwerpen (Op wandelafstand van Groenplaats of Tunnelplaats voor wie van Linkeroever komt)

Speciale actie

Wie tijdens de expositie een doos koopt (of er reeds een heeft) kan gratis persoonlijke begeleiding krijgen om dit creatieve product te leren kennen en gebruiken op de Vrijdagmarkt 13.

Bestel hier je doos

Graag maak ik tijd voor u, elke ochtend van 30/9 tot 12/10 tussen 10u en 12u. Dat kan enkel na afspraak, die je hieronder kan maken.
Zijn er nog vragen dan mag u mij altijd contacteren

    Wanneer kan u zich vrijmaken van 10u tot 12u?

    Nieuwe herinneringen