De doos die kan helpen om jouw verdriet te verwerken

‘Nieuwe herinneringen’ is een hulpmiddel voor mensen die bij de verwerking van verlies niet genoeg hebben aan een zakdoek. Het zet je aan om met een mooie foto van je dierbare verlies aan de slag te gaan, op zoek te gaan naar gelegenheden, omstandigheden, plaatsen en momenten om nieuwe herinneringen vast te leggen.

De doos (*) bevat alle materialen om nieuwe foto’s te gaan maken: A4 reisetui, snijmat en snijmes, foamboard, patroonpapier, vlieseline, inspirerend moodboard met “naaicursus zonder stikmachine” op de achterzijde, een groeikaart én een handleiding die je op een ludieke manier doorheen het gebruik van deze doos helpt. Ook nog enkele ‘inspiratie’ postkaarten en een A5 etui met lijm- en textiellijm, speldenkussen met spelden, naaigerief, schaar, zwarte viltstift, potlood, snijlat, geodriehoek, fotostaander voor onderweg. Alles mooi verpakt in een luxedoos die je zal blijven koesteren.

Het enige wat je moet doen is de juiste foto of foto’s vinden, daarna kan je helende reis beginnen. Kom je terug thuis van je reis of je daguitstap, alleen of met vrienden en familie, dan kan je een eigen moodboard of een nieuw fotoboek maken. Je foto’s met nieuwe herinneringen brengen “Helende souvenirs” op je pad.

Onherstelbaar verlies moet je accepteren maar “Nieuwe herinneringen” kunnen de pijn en het verdriet compenseren met “Helende souvenirs”.
Het werkte voor mij, misschien ook voor jullie.

Erlinde

* Gebruik je eigen camera 😇

Nieuwe herinneringen Icons
Nieuwe herinneringen